Protheses

Protheses en lingerie op maat 

Zomer 2022 opent Trudy’s Lingerie een afdeling voor borstprothesen en bijpassende lingerie. Hiervoor is een aparte ruimte beschikbaar op de benedenverdieping van onze bestaande winkel. Deze ruimte is toegankelijk via onze winkel op Dam 75, maar ook via een eigen ingang in de Kerksingel (achterzijde Dam 75). 

Natuurlijke vormen

We begeleiden u in het proces naar de keuze voor een mooie prothese die de natuurlijke vormen terugbrengt. Samen bekijken we de mogelijkheden en passen we diverse prothesen om tot het meest natuurlijke resultaat te komen. Hiervoor werken we met gerenommeerde merken, zoals Amoena, Anita Care en Basko. Deze prothesen zijn voorzien van de meest innovatieve technieken en bieden een breed scala aan vormen en producttypen. Er is keuze uit protheses, deelprothesen, lichtgewicht prothesen, zwemprothesen, maar ook prothesen specifiek voor ondersteuning bij oedeem of andere oneffenheden.

Mooi silhouette

Wij laten u graag zien hoe mooi de lingerie voor prothesen door de jaren heen is geworden. Het fijne van lingerie specifiek voor prothesen is dat comfort op één blijft staan. Dit kan in combinatie met een  bh met of zonder beugel, met kant of een gladde cup, voorgevormd of niet-voorgevormd, brede comfort bandjes of smalle bandjes. Omdat we weten hoe het voelt om een fijne bh te dragen, bieden we een groot assortiment aan lingerie van verschillende merken. Onze roots liggen tenslotte in de lingerie. Met onze jarenlange ervaring als lingeriespeciaalzaak staat het aanmeten van de juiste maat voorop. Samen nemen we de tijd om iets uit te zoeken wat goed voor u voelt....

Sporten met een prothese

Ook voor badkleding en sportbh’s kunt u bij ons terecht. Evenals spaghetti-topjes waarin u uw prothese kunt dragen in de zomer. 

Een post-operatieve bh nodig?

We adviseren om vooraf aan de operatie een post-operatieve bh aan te schaffen, die u direct na de operatie al kunt dragen. Het is belangrijk dat u deze bh direct meeneemt naar het ziekenhuis. Voor een post-operatieve bh mag u zonder afspraak langskomen. Alle maten zijn op voorraad. 

Er zijn voor in de eerste periode na de operatie ook fijne bh-tops van een zachte stof die comfortabel zijn om te dragen.  

Een afspraak maken? 

Alle aanmetingen zijn op afspraak. Voor het maken van een afspraak mag u binnenlopen, telefonisch contact opnemen op 078-6912331 of een email sturen naar info@trudyslingerie.nl. En daarbij, vragen staat vrij, schroom niet te bellen met vragen of om te overleggen. We helpen graag. 

Aanmetingen zijn mogelijk op werkdagen van maandag t/m zaterdag. Liever een afspraak in de avond of aan huis, dat is mogelijk in overleg.

Onderhoud, garantie, vergoedingen

Voor uitgebreidere informatie over onze mammacare afdeling verwijzen wij u naar onze mammacare website – www.borstprothese-lingerie.nl. (in onderhoud tot 21 augustus 2022)

Informatie over onderhoud, garantie en vergoedingen kunt u tot 21 augustus telefonisch bij ons opvragen. Tevens zijn wij aangesloten bij www.erisietsmisgegaan.nl. 

stuur een mail
Uitgebreide collectie aan lingerie, nachtmode en badmode voor hem en voor haar.

© Trudy's Lingerie