Zwangerschaps- en borstvoedingslingerie

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan zwangerschap- en borstvoedingbh’s van het merk Anita en Mammae, geselecteerd op comfort en draagbaarheid. We hebben van beide merken een breed assortiment aan bh’s t/m cupmaat H.

Bestaande uit:

  • Voorgevormde bh’s,
  • Niet voorgevormde bh’s,
  • Bh’s met of zonder beugel
  • Nachtbh’s.

Alle bh’s zijn gemaakt van zachte stoffen, waardoor de kans op tepelkloven of striemen verkleint. Daarnaast verkopen wij slips ter ondersteuning van de buik en bekken voor tijdens de zwangerschap. En slips geschikt voor het herstel na de zwangerschap.

Welke maat heb ik nodig?

Ieder lichaam is anders en net als dat we niet vooraf weten wanneer de baby ter wereld komt kunnen we evenmin vooraf vaststellen wanneer je naar welke bh over moet stappen. Bij de een is dat al na 2 maanden en bij de ander pas bij 5 of 6 maanden.

De stelregel is: Wanneer je lingerie niet meer zo goed past, is het tijd om je te verdiepen in de juiste zwangerschapslingerie. Het liefst één die uitstekend draagcomfort biedt en waarin je je prettig voelt. De bh dient gedurende de zwangerschap met je mee te groeien en de borst de juiste ondersteuning te bieden.

Met of zonder beugel?

Zolang je je comfortabel voelt en de bh niet snijdt, kun je in principe tijdens je zwangerschap een beugelbh dragen, terwijl de borsten groeien. Onze Anita zwangerschapsbh’s zijn voorzien van flexibele beugels en passen zich daarmee perfect aan aan de veranderende en gevoeliger wordende borsten.

Tip: Let er wel op dat de beugel de borst volledig omsluit en niet aan de zijkanten in het borstweefsel drukt

Ondersteuning voor de babybuik?

Zwangerschapslipjes zijn voorzien van een zachte tailleband en zorgen ervoor dat de stof niet knelt of schuurt. De slipjes, gemaakt van zachte en comfortabele materialen zijn elastisch en groeien mee met de buik gedurende de zwangerschap.

Extra ondersteuning bij buik, rug of bekkenklachten?

Vooral aan het einde van de zwangerschap hebben aanstaande moeders vaak last van rug- en bekkenpijn. Een babybelt ondersteunt de buik middels een ondersteunende band en het is bewezen dat rug-, buik- en bekkenpijn vermindert.

Ondergoed voor herstel

Wil je de zwangerschapskilo´s na de bevalling snel kwijt? Naast regelmatig herstelgymnastiek, is één van de eenvoudigste mogelijkheden: Shapewear! Daarmee verhul je direct de extra pondjes en ondersteun je het herstel van je buik.

Vroeger werd al gebruik gemaakt van een zogenaamd sluitlaken, dat stevig om de buik werd gebonden. Hierdoor worden de rechte buikspieren naar elkaar getrokken, zodat deze zich weer kunnen sluiten (vandaar ook het woord sluitlaken). Het sluitlaken zorgt er ook voor dat je vergrote baarmoeder niet te zwaar op de uitgerekte bekkenbodemspieren rust.

(bron: Anita Maternity, Mammae België)

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een e-mail of kom eens langs in onze winkel.

stuur een mail
Uitgebreide collectie aan lingerie, nachtmode en badmode voor hem en voor haar.
Contactgegevens

Dam 75
2951 GA Alblasserdam

tel. 078 - 6912 331
mail. info@trudyslingerie.nl

Openingstijden

Maandag
13.00 uur - 17.30 uur

Dinsdag - donderdag
9.00 uur - 17.30 uur

Vrijdag 
9.00 uur - 21.00 uur

 

Zaterdag
9.00 uur - 17.00 uur

Zondag
Gesloten

© Trudy's Lingerie