Sport

Sportbh’s met optimale steun

Het dragen van een goed zittende sportbeha vermindert de beweging van de borst en minimaliseert de impact van de beweging op het gevoelige borstweefsel. Tijdens intensieve sporten zoals hardlopen, joggen, fitness en paardrijden is een goed zittende sportbeha onmisbaar. Ook adviseren wij voor andere sporten een sportbeha te dragen. Wij hebben een breed assortiment aan sportbeha’s, met verschillende levels qua steun en stevigheid.

Alvast een voorkijkje? Zie rechts de twee bestsellers!
Ontwikkeld door Anita Active, en meerdere malen genomineerd tot beste sportbeha. (beschikbaar in diverse kleuren).

Een sportbeha voor kleine en grote cups

We adviseren niet alleen vrouwen met grote borsten bij intensieve sporten een sportbeha te dragen. Iedere cup heeft een extra ondersteuning nodig om schade aan het weefsel te voorkomen. De borst zelf bestaat niet uit spierweefsel, maar uit gevoelig klier-, vet- en bindweefsel. Dit gevoelige weefsel kan wanneer het hevig op en neer beweegt, bijvoorbeeld tijdens het joggen, beschadigd raken. Door de hoge belasting kan de elasticiteit van het weefsel afnemen, met als gevolg striae en hangende borsten.

De juiste pasvorm

Rekken en strekken, hardlopen, springen zijn geen bewegingen die de meeste mensen dagelijks maken. Daarom is het tijdens het sporten erg belangrijk dat de sportbeha perfect zit en elke beweging mogelijk maakt zonder te verschuiven. 

Een sportbeha moet strak zitten, maar hij mag u niet beperken in uw bewegingen. Let erop dat behabandjes, cups en de onderborstband niet te strak of te los zitten. Een sportbeha mag ook niet te diep zijn uitgesneden, omdat hij anders de opwaartse beweging van de borsten niet kan opvangen.

Transpireert u veel tijdens het sporten?

Geen probleem dankzij de materialen met hoog ademend vermogen! Onze sportbeha’s van Anita Active bieden u door de combinatie van verschillende hightech materialen veel ademend vermogen een zeer goede vochtregulatie en houdt uw huid ook wanneer u veel zweet aangenaam droog. 


Bijkomend voordeel: de stof van de sportbeha kan transpiratie beter verdragen, door het dragen van een sportbeha behoudt u daarmee ook de kwaliteit van uw gewone beha’s.

De sportbroek voor een ultieme performance

Deze unieke sportbroek van Anita Active is opgebouwd uit een driedimensionale noppenstructuur voor een verstevigend en masserend effect tijdens het sporten. We spreken uit onze eigen ervaring als we zeggen dat de broek een sportieve look heeft en als een tweede huid aanvoelt. Het masserende effect zorgt voor net wat extra power. Goed voor cellulitis en ook zeer geschikt voor buitensport omdat het de bloedsomloop extra stimuleert. 

Een afspraak maken? 

Alle aanmetingen zijn op afspraak. Voor het maken van een afspraak mag u binnenlopen, telefonisch contact opnemen op 078-6912331 of een email sturen naar info@trudyslingerie.nl. En daarbij, vragen staat vrij, schroom niet te bellen met vragen of om te overleggen. We helpen graag. 

Aanmetingen zijn mogelijk op werkdagen van maandag t/m zaterdag. Liever een afspraak in de avond of aan huis, dat is mogelijk in overleg.

Onderhoud, garantie, vergoedingen

Voor uitgebreidere informatie over onze mammacare afdeling verwijzen wij u naar onze mammacare website – www.borstprothese-lingerie.nl.

Informatie over onderhoud, garantie en vergoedingen kunt u tot 21 augustus telefonisch bij ons opvragen. Tevens zijn wij aangesloten bij www.erisietsmisgegaan.nl. 

stuur een mail
Uitgebreide collectie aan lingerie, nachtmode en badmode voor hem en voor haar.

© Trudy's Lingerie